Blog 1 -
 Dj Bruiloft Enschede  thumbnail

Dj Bruiloft Enschede

Published Jun 18, 22
7 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Bruiloft Dj Hoorn- Trouwfeest Dj

De bezoekers zijn altijd weer enthousiast over de muzikanten. De Berkley Brothers dragen altijd weer voor een belangrijk deel bij aan een top-avond voor onze klanten. Met vriendelijke groet,Wimfried van Kesteren, Autobedrijf Van Kesteren, Verjaardag Marie-Jose op 21-12-2019Hi Thijs,Beetje laat maar niet minder gemeend: ik had een fantastische avond, mede dankzij de mannen van The Cocktail Nuts! Alles is naar wens verlopen.

Ook de gasten waren enthousiast. Weet niet of ik snel weer een feestje geef, maar dan zie je me zeker terug. Ik heb een recensie op google geplaatst. Groeten,Marie-Jose, Kerstdinner op 20-12-2019Beste Thijs,Ik ben zeer tevreden over het duo. Een echte aanrader die voor ons kerstuitje zeer sfeerbepalend was. Zeer afwisselende muziek op een gepaste wijze gebracht. dj bruiloft brabant- Trouwfeest DJ.

Nogmaals dank en wellicht tot een volgende gelegenheid! Hartelijke groeten, Marcel en Nuria van Helmond Walking dinner op 13-12-2019Beste Thijs,Onze Tijs was echt verrast. Jack D heeft een grote bijdrage geleverd aan de ongedwongen en fijne sfeer voor de felicitaties en de walking dinner. Ik heb veel complimenten van de daggasten gehoord, dat zij dit fantastich vonden - dj met zanger bruiloft- Trouwfeest DJ.

Het was niet te hard, zodat mensen nog met elkaar konden praten. Het gaf wel sfeer aan het feestje. Hoop dat ze (The Cocktail Nuts) het ook leuk hebben gevonden - dj bruiloft zuid holland- Trouwfeest DJ. Groetjes, Jantje Dijk, Diner Dansant Marijke Blok op 15-11-2019Het was een erg leuke avond, er waren ongeveer 60 mensen aanwezig.

JMet vriendelijke groet,Jan van Selm, Vrijwilligersfeest op 2-10-2019Hoi Thijs, Het was helemaal naar wens, iedereen heeft genoten. Ook vonden de vrijwilligers het heel leuk dat Ricco zo gezellig langs de tafel kwam zingen. Ook heel herkenbare Italiaanse liedjes (dj op je bruiloft- Trouwfeest DJ). Heb er zelf ook heel erg van genoten, was een avond met een gouden randje.

Dj Bruiloft Goedkoop- Trouwfeest Dj

Tijdens de bbq begonnen ze buiten met sfeervolle muziek. Daarna waren ze binnen in staat de feestgangers tot aan het einde van het feest op de dansvloer te houden. Iedereen heeft genoten, kon zich goed uitleven en we hebben veel meegezongen. Kortom het optreden was een groot succes en we kunnen The Oldies van harte aanbevelen.

Petje af. Hoe leuk is het als de artiest vraagt of ze a. u.b - dj bruiloft zwolle- Trouwfeest DJ. nog even door mogen blijven spelen. Geweldig! We hebben er voor de toekomst een leuk adresje bij :) Dank je wel. Groet,Diane Bruiloft Bryan de Best & Florence Urlus op 14-9-2019Hi Thijs, Allereerst de beste wensen voor 2020.

Een geweldige toevoeging voor ons feestje dus. Deborah, Bruiloft Elize en John op 7-9-2019Dag Thijs,Het is een geweldig feest geworden met fantastische muziek van Jackbox. Hij voelt perfect aan hoe zijn repertoire te gebruiken. We hebben van alle gasten complimenten gekregen over muziek en dat mensen gewoon konden communiceren. Mede door Jackbox hebben wij een onvergetelijke avond gehad.

Ik weet niet of jij zij contactgegevens kan en mag sturen. Indien wel dan zorgen wij dat alles in orde komt, dat voelt persoonlijker (dj bruiloft apeldoorn- Trouwfeest DJ). Nogmaals dank, we hebben met Jackbox een kanjer gekregen!groet,Elize en John, Verjaardag Madelon op 7-9-2019Hallo Thijs,Het was SUPER! Ik heb echt een onvergetelijke verjaardag gehad. Bedankt voor jullie bijdrage hieraan! Ik hoop dat jullie het ook fijn vonden om hier te spelen.

Doordat het weer plotseling zo goed bleek, is iedereen voornamelijk buiten gebleven. Mede door de prettige muziek hadden we een heerlijke avond - dj bruiloft utrecht- Trouwfeest DJ. Hartelijke groet,Michiel H.J.Q. Holland, Voorschotense Herensocieteit, Bruiloft Leo en Eline op 30-8-2019Beste Thijs, Ja het is allemaal zeker naar wens verlopen, we vonden Latino Bonito erg professioneel en goed spelen en ook zeer sympathieke mannen! Erg leuk ook dat ze ons verzoeknummer hadden ingestudeerd.

Dj Bruiloft Enschede

We hebben begrepen dat Latino Bonito leden zijn van een grotere latin band die wel eens optreden. Ze hebben de naam genoemd maar deze is ons ontschoten. Kan jij ons dit vertellen? We zouden graag eens naar ze gaan luisteren. Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Eline Smeets-Veldkamp, Bruiloft Manon en Michel op 24-8-2019Goedemorgen Thijs,Alles is naar wens verlopen, we hebben veel leuke reacties gekregen op onze muziekkeuze :) Dat je de zaal door kunt lopen en contact maakt met de gasten is leuk en veel gasten hadden zoiets nog niet eerder gezien.

Bedankt voor de leuke avond! Groetjes,Manon en Michel, Verjaardagsfeest op 24-8-2019Dag Thijs,we hebben echt een top avond gehad met de band. Iedereen was enthousiast en wilde weten wie dat waren. Misschien komen er nog een leuke gig uit voort. Super bedankt! (ook namens de oude buurvrouw)Groeten Angele en Hans25 jaar samen op 24-8-2019Hallo Thijs,Blue Beat was in 1 woord geweldig.

Optreden in onze tuin en fantastisch weer. We hebben allen genoten. De betaling heb ik zojuist gedaan. Hartelijke groet,Ineke van Driel, Topavond gehad thuis in de tuin bij 30 graden met Blue Beat geregeld via Muziekburo. nl Fantastisch en uitstekende bemiddeling door Thijs Verwer. Zeg dat voort. dj trouwfuif. Ineke, Verjaardag op 17-8-2019Hallo Thijs,Het was super!! Wat een leuke en geweldige muzikant die Miele, een aantal van onze gasten waren zo onder de indruk dat we hem zeker vaker vragen op volgende feestjes, Bedankt voor je goede zorgen.

Karin Speelman raadt Muziekburo aan. Contact liep erg gemakkelijk , vragen werden snel beantwoord. De afspraken met de muziek zijn geweldig nagekomen, ook een iets andere indeling die ik graag wou was geen probleem . De heren waren geweldig mooi op tijd, de muziek sfeervol en erg gezellig . Hun bijdrage op mijn verjaardags feest was echt geweldig .

De Berkley Brothers hebben een ontzettend leuke sfeer gecreëerd en de voetjes gingen al snel van de vloer. Goede live muziek en leuke keuze van liedjes en prettige interactie.'s Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

Bruiloft Zonder Dj- Trouwfeest DjAntonius Ziekenhuis op 27-6-2019Goedemorgen Thijs,Alles is naar wens verlopen. We moesten voor aanvang nog wat zoeken naar een juiste plek voor de muzikanten (een ziekenhuislocatie is niet ingericht voor evenementen). De muzikanten hebben mooie muziek gemaakt. Een paar woorden die we terugkregen uit de evaluatie:- mooie muziek, sfeervol en zomers.- De muziek gaf het symposium een feestelijk tintje- Leuk die muzikale stopwatch (bij de pitches)Vriendelijke groet,Dorien Houben, St.Een heel prettig persoon, we hadden tijd om vooraf een beetje kennis te maken. Mijn dochter heeft ook foto’s gemaakt, als je wilt sturen we daar een paar van op mits ze gelukt zijn (ik heb ze nog niet gezien). Samenvattend:Sonny heeft 2 zeer aansprekende sets verzorgd ter gelegenheid van het afscheid van mijn zoon van een dagbesteding voor kinderen met een beperking.

Kinderen en begeleiders hebben genoten! Dank en groet,Gabi Laskowski, Kinderdagcentrum De Boemerang, voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand als gevolg van een verstandelijke of meervoudige beperking. Op de Boemerang worden kinderen ondersteund in hun ontwikkeling. wat kost een dj voor een bruiloft- Trouwfeest DJ. Bruiloft Jordie & Anémone op 31-5-2019Dag Thijs, Het was geweldig, voor ons een meer dan geslaagde dag.

Het viel mij al tijdens het diner op dat veel mensen aan hun tafel mee zaten te deinen op de muziek. Dit was voor mij de bevestiging dat het geslaagd was. Wij hebben nadien ontzettend veel complimenten gekregen op jullie performance. Zelfs de General Manager Van Daelenbroeck (Ger Meijer) heeft ons de volgende dag gemeld dat hij jullie namen toch maar even had opgeschreven.

Ook hebben een aantal mensen ons gezegd dat ze het gevoel hadden dat ze op vakantie waren, een zonnetje, terrasje en muziek. Een ander persoon vond dat JP zijn stem we wat weg had van Frank Sinatra :)Al met al dus alleen maar leuke reacties. bruiloft dj sittard- Trouwfeest DJ. Ook leuk dat ik je tussendoor nog even heb kunnen spreken.

De Bruiloft Dj

In de serie van ‘Arts of the World’. dj huwelijksfeest. Tot zover, weer een lange mail ;)Ik hoop echt tot ziens, want wij zouden graag nog eens muzikaal van jullie willen genieten - bruiloft dj blaricum. Met vriendelijke groet,Jordie en Anémone, Verjaardag en pensioen Alex en Ineke op 29-5-2019Dag Thijs,We hebben mede dankzij de muziek van Miele genoten van een feestelijke avond met 85 gasten.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Magnum Feest

Published May 08, 24
7 min read

Foute Feest Appingedam 2023

Published May 05, 24
2 min read

Rush Coverband

Published May 20, 23
2 min read